Σεμινάριο Kyokushinkai Karate στην Ζαγορά Πηλίου

Θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Με επιτυχία ξεκίνησε το καλοκαιρινό Σεμινάριο ΚΑΡΑΤΕ, της Ακαδημίας Kyokushinkai Karate – Βόλου, στην Ζαγορά το περασμένο Σαββατοκύριακο, από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ και Αρχηγό Εκπρόσωπο του ελληνικού Kyokushinkai Γιώργο Κοσμίδη (5 DAN -ΕΛΟΚ- + 4 DAN KYOKUSHINKAI).

Σαράντα πέντε (45) Αθλητές και Αθλήτριες από τον Βόλο και το νέο τμήμα Ζαγοράς, καθώς και Εκπαιδευτές Συλλόγων της Ένωσης Ελληνικού KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ, συμμετείχαν σ’ ένα γεμάτο διήμερο, με πρόγραμμα σκληρό και επίπονο, αλλά ιδιαίτερα ωφέλιμο και αναγκαίο για όλους.

Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος δίδαξε ΚΑΤΑ, ΚΙΗΟΝ, ανάλυση και επεξήγηση αυτών, αγωνιστικές τεχνικές, ενώ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις βασικές τεχνικές, με στόχο να βάλει δυνατές βάσεις στους νέους αθλητές του τμήματος Ζαγοράς.

Ως βοηθό του παρτενέρ σε όλες τις τεχνικές είχε τον εκπαιδευτή της Ζαγοράς Γιώργο Κατσανδρή, ο οποίος και επιμελήθηκε και οργάνωσε το Σεμινάριο κατά άριστο τρόπο.

Εκτός του Κατσανδρή, συμμετείχαν στο σεμινάριο, οι εκπαιδευτές Γαλλιός Κωσταντίνος (Παλαμά Καρδίτσας), Παπαπούλιος Ιωάννης (Καλαμπάκα), οι εκπαιδευτές Λάρισας Τζίρας Αθανάσιος και Ζαλαμάγκας Γεώργιος. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, οι Εκπαιδευτές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΟΚΟΥΣΙΝΚΑΙ – Βόλου Στέκα Μαίρη, Τζιωρτζιώτης Δημήτριος, Κρίσιλας Ιωάννης, Καραπλιάγγου Βαλεντίνα και Κωστοπούλου Ρίτσα, ενώ από την Ζαγορά συμμετείχε και ο Εκπαιδευτής και Πρωταθλητής του KYOKUSHINKAI (KNOCK-DOWN) Βλάχος Βαγγέλης.

Στην αρχή του Σεμιναρίου, το οποίο έγινε στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου παρουσία πλήθους κατοίκων, καλωσόρισε εκ μέρους της δημοτικής αρχής o δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Απόστολος Κατσιφός, καθώς και ο κος Κουφογιάννης, όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές, ευχαρίστησε τον κυριο Κοσμίδη για την πρωτοβουλία του αυτή, η οποία προάγει τον αθλητισμό της περιοχής και βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Το καλοκαιρινό σεμινάριο θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα γίνει και η απονομή των Πτυχίων Συμμετοχής από τον Δήμαρχο Ζαγοράς κ. Αντώνογλου Γεώργιο.

Το καλοκαιρινό Σεμινάριο KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ, περιλαμβάνεται σε μια σειρά εκδηλώσεων και διοργανώσεων της Ακαδημίας Βόλου, ενώ το Νοέμβριο θα διεξαχθούν οι πρώτοι φιλικοί Διασυλλογικοί Αγώνες και τον Δεκέμβριο προετοιμάζεται το 1ο Διεθνές WINTER CAMP, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές και εκπαιδευτές από την Ευρώπη, το ενδιαφέρον των οποίων έγινε γνωστό στον Έλληνα Αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ Γιώργο Κοσμίδη. Στο χειμερινό CAMP θα διδάξουν Διεθνείς υψηλόβαθμοι προπονητές, ενώ προβλέπεται ο αριθμός των συμμετεχόντων να ξεπεράσει τους 150.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει