Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών – Αλλαγές σε εκλογικά κέντρα του Δήμου ΑθηναίωνΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, 10:01

Αυξημένη είναι η κίνηση σε εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμια, με τους ετεροδημότες να μεταβαίνουν στον τόπο που ψηφίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα στο 100% και γι΄ αυτό οι εταιρείες των ΚΤΕΛ, προγραμματίζουν έκτακτα δρομολόγια. Η διέλευση από τα διόδια είναι δωρεάν, από σήμερα μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας.

Πέντε σχολικά συγκροτήματα στα όρια του δήμου Αθηναίων ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα, καθώς αυτή την περίοδο λειτουργούν ως βαθμολογικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πρόκειται για το 1ο και 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας και το 12ο, το 50ο και το 59ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αθήνας. Οι εκλογείς θα μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα «μάθε πού ψηφίζεις» για το νέο τμήμα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με τα πρώτα αποτελέσματα και την ασφαλή εκτίμησή τους να ανακοινώνονται στις οκτώ και μισή το βράδυ, ενώ τα αποτελέσματα από το 80% της επικράτειας, θα γίνουν γνωστά στις 10 το βράδυ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, 10:34Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει