Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο Πέτρος ΤατσόπουλοςΣε χειρουργική επέμβαση, που θα κρατήσει όπως έγινε γνωστό πολλές ώρες και πραγματοποιείται στο «Ιπποκράτειο» υποβάλλεται ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος υπέστη έμφραγμα και διαπιστώθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που έχει αναλάβει τον Π.Τατσόπουλο είναι ο καρδιοχειρουργός κ. ΤριανταφύλλουΌπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε λάμβανε κάποια ιατρική αγωγή. 

Ο συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ενώ ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή σήμερα, Τρίτη. 

Συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ύστερα από έντονο πόνο που ένιωσε στο στήθος.

O Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλούσε για το μεταναστευτικό ζήτημα, ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κρατώντας το κεφάλι του ζήτησε να αποχωρήσει. Εκείνη την ώρα επιχείρησε να πάρει τον λόγο ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ωστόσο, όταν διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του κ. Τατσόπουλου, ακολούθησαν διαφημίσεις.  

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω» είπε ο ίδιος.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής ανέφερε στον αέρα: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα για να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019, 18:03

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει