Σε Σταγιάτες και Άλλη Μέρια συνεχίστηκε η περιοδεία του Αχιλλέα Μπέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση με μέλη και εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταγιατών είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΒΟΛΟΣ 2014» κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του, ενώ στην συνέχεια μετέβη στην Άλλη Μεριά, όπου και συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής.

Για ακόμα μια φορά, ο κ. Μπέος έγινε δέκτης των παραπόνων των πολιτών για το μηδαμινό έργο που έχει παρουσιάσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, καθώς, όπως τόνισαν οι δημότες, οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων και των οικισμών εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος, είναι αφημένοι στην μοίρα τους, με την δημοτική αρχή να αδιαφορεί για τα προβλήματά τους, αντιμετωπίζοντάς τους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

unnamed1.jpg

Ο κ. Μπέος συζήτησε αναλυτικά με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε κάθε περιοχή αλλά και τους τρόπους επίλυσής τους και επισήμανε πως στόχος δικός του και όλων των συνεργατών του είναι ο Δήμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς να διαχωρίζει αν ανήκουν ή όχι στο πολεοδομικό συγκρότημα και τους προσκάλεσε όλους να βρίσκονται μαζί του στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ.

unnamed3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει