Σιγκαπούρη: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιοΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 11:04

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να παραμείνουν στις καμπίνες τους μέχρι το πλοίο να φτάσει στο λιμάνι, ανέφεραν οι αρχές.

Όλοι οι επιβάτες είχαν υποβληθεί στο υποχρεωτικό τεστ για τον κορωνοϊό έως και τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της κρουαζιέρας, ανέφερε το Συμβούλιο Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB).

Ωστόσο, ένας 83χρονος άνδρας, που είχε πάει στο ιατρικό κέντρο του πλοίου με συμπτώματα διάρροιας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η Royal Caribbean και το STB δήλωσαν ότι όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου που είχαν στενή επαφή με τον 83χρονο στη συνέχεια έκαναν τεστ το οποίο ήταν αρνητικό στον κορωνοϊό.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα θα παραμείνουν στα δωμάτιά τους έως ότου ολοκληρωθεί η ανίχνευση των επαφών, διευκρίνισε η Annie Chang, διευθύντρια του τμήματος κρουαζιέρας στο STB. Όλοι θα υποβληθούν σε υποχρεωτικά τεστ για τον κορωνοϊό πριν αποχωρήσουν από το πλοίο.

Η κρουαζιέρα της Royal Caribbean είναι ένα από τα πρώτα της δρομολόγια αφού η εταιρεία διέκοψε τις παγκόσμιες δραστηριότητές της τον Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού.

Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονται 1.680 επιβάτες και 1.148 μέλη πληρώματος, ανέφερε εκπρόσωπος της Royal Caribbean.

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 11:08Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει