Σκακιστικές δραστηριότητες της Σ.Ε. Βόλου την Κυριακή 5 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ 2016.

Τουρνουά ράπιντ (γρήγορου σκακιού) διοργανώνει για την προσεχή Κυριακή 5 Ιουνίου, η Σκακιστική Ένωση Βόλου σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλαιού της αθλητή, Κυριάκου Μεντισοπουλου και θα διεξαχθεί σε αίθουσα που παραχώρησε δωρεάν το Γηροκομείο Βόλου και ευρίσκεται Ιάσονος με Κοραή. Μπορούν να λάβουν μέρος όσοι σκακιστές έχουν δελτίο της ΕΣΟ, όλων των ηλικιών και φύλων από όλη την Ελλάδα. Δηλώσεις γίνονται στο μειλ του συλλόγου [email protected] και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι οριστικές έγγραφες θα γίνουν με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων στη γραμματεία των αγώνων και με την παράλληλη καταβολή παραβόλου 5€, μέχρι την 11η πρωινή αφού οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:15 το πρωί.
Οι αγώνες θα γίνουν με το Ελβετικό σύστημα σε 6 ή 7 γύρους ανάλογα με τις συμμετοχές και με χρόνο σκέψης για όλη την παρτίδα τα 12 λεπτά με προσθήκη 5 δευτερολέπτων ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση.

Για τους νικητές ανά κατηγορία έχουν προβλεφθεί τα εξής έπαθλα:

1ος γενικής κατάταξης χρυσό μετάλλιο + 35% των παραβόλων συμμετοχής.
2ος γενικής κατάταξης ασημένιο μετάλλιο + 25% των παραβόλων συμμετοχής.
3ος γενικής κατάταξης χάλκινο μετάλλιο + 15% των παραβόλων συμμετοχής.
1η γυναίκα χρυσό μετάλλιο.
1ος κάτω των 18 ετών χρυσό μετάλλιο.
1ος κάτω των 12 ετών χρυσό μετάλλιο.

Επικεφαλής διαιτητής έχει ορισθεί ο Γ. Καβούρης και διαιτητές οι, Ι. Σκοτεινιώτης, Ι. Πατρίκος και Σταυρούλα Φώτου-Κορώνα.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του συλλόγου:

https://sites.google.com/site/sevolou/

Η Σ.Ε.ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Την Κυριακή 05 Ιουνίου η Σκακιστική Ένωση Βόλου με τετραμελή σύνθεση θα αγωνισθεί στη Θεσσαλονίκη με την Ε.Σ. Θεσσαλονίκης σε αγώνα μπαράζ. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του 43ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ΕΣΟ και η ομάδα του Βόλου ως κυπελλούχος Θεσσαλίας τίθεται αντίπαλος στη φάση των 16 με την ισχυρότατη Ε.Σ. Θεσσαλονίκης που έχει αναδειχθεί 6 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Είναι η ομάδα όπου αγωνίζονται ο Σωτ. Μαλικέντζος (πρώην σκακιστής της ΣΕ Βόλου και πρωταθλητής Ελλάδας) και οι αφοί Μαστροβασίλη. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνισθεί στην τελική φάση του κυπέλλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει