Σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΒουλήΔ.Κ.

Τα λευκά κολάρα, οι τραπεζίτες και το περιβόητο άρθρο περί ευθύνης Υπουργών ήταν στην ατζέντα της Επίκαιρης Ερώτησης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και η οποία πυροδότησε σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα.

Περασμένα ναι ,ξεχασμένα όχι για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα που αποκάλεσε με τη σειρά του ψεύτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί όπως είπε δεν απέπεμψε τον Υφυπουργό του Στέλιο Πέτσα ή δεν ζήτησε συγγνώμη όταν στην προηγούμενη συνεδρίαση μίλησαν για φέικ νιουζ του Αλέξη Τσίπρα.

Φωτιές άναψε και η διάταξη της κυβέρνησης που δίνει- σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση- το δικαίωμα σε υπόδικους επιχειρηματίες ,τραπεζίτες ,εφοπλιστές να αποδεσμεύουν περιουσιακά τους στοιχεία ή κεφάλαια που έχουν δεσμευτεί.

«Ντροπή σας να μιλάτε για το δόγμα «νόμος και τάξη» απέναντι στους αδύναμους και την ίδια στιγμή να απαλλάσσεται μεγάλους ,ισχυρούς μπαχαλάκηδες με κοστούμια και γραβάτες οι οποίοι περνάνε ζωή χαρισάμενη στο εξωτερικό εναντίον των κορόιδων»είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν ξέρω ποιους αφορά ,αν το ξέρετε εσείς ,μιλήστε με ονόματα και διευθύνσεις κι αν είναι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ονοματίστε τους να δούμε αν είχαν σχέση μαζί σας ,γιατί μπορεί να υπάρχουν και μπαχαλάκηδες με βρόμικο κολάρο και χωρίς γραβάτες» ανταπάντησε ο Πρωθυπουργός ,διαψεύδοντας το άρθρο των φαϊνάνσιαλ τάιμς που μιλούσε για διάταξη ντροπή που θα απελευθερώσει 1,2 δις βρόμικο χρήμα.

«Χαθήκατε και πάλι στη μετάφραση» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στη ρύθμιση που λύνει τα χέρια των τραπεζιτών να διευθετήσουν τα κόκκινα δάνεια χωρίς να κινδυνεύουν να καταλήξουν στον Κορυδαλλό ο Αλέξης Τσίπρας το’φερε από κει το’φερε από δω αλλά τελικά πήγε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα ακούγονται για την εξαγορά της φορθ νετ έναντι πινακίου φακής κι εφόσον της έχουν κουρευτεί τα κόκκινα δάνεια.

«Την καραμέλα της διαφθοράς δεν μπορείτε να την αναμασάτε γιατί δοκιμαστήκατε και αποτύχατε» είπε ο Πρωθυπουργός.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 14:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει