Σκοτώθηκε ο Γιώργος Κατσιάπης σε τροχαίο στο Μονακό



Απώλεια για την οικογένεια Λάτση, καθώς ο σύζυγος της Μαργαρίτας Λάτση, Γιώργος Κατσιάπης, είναι νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατσιάπης πέθανε στο Μονακό όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια με την γυναίκα του Μαργαρίτα που ήταν παντρεμένοι από το 1996.

Ο Γιώργος Κατσιάπης ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAM,­ μια εταιρεία που λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου της Eurobank.


Η Μαργαρίτα Λάτση, είναι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει το τραγικό συμβάν.

*Στη φωτογραφία απεικονίζονται από αριστερά προς δεξιά η Εριέττα Κούρκουλου, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Μαργαρίτα Λάτση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 02:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει