ΣΟΚ στο Βόλο: Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του ζωντανή, μπροστά στα 3 τους παιδιά

Με εγκαύματα Α’ Βαθμού στο Νοσοκομείο Βόλου η γυναίκα, στον Εισαγγελέα ο άνδρας

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας άντρας ηλικίας 56 χρονών, μετά από έντονο καυγά με την εν διαστάση 47χρονη σύζυγό του για λόγους αντιζηλίας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τριών τους παιδιών, περιέλουσα τη γυναίκα με δύο μπουκάλια οινόπνευμα και με αναπτήρα έβαλε φωτιά.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, με την γυναίκα να καταφέρνει να σβήσει την φωτιά και βγαίνοντας από το διαμέρισμα να φωνάζει σε βοήθεια τους υπόλοιπους ενοίκους των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στα κέντρα επιχειρήσεων των υπηρεσιών, με δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας να καταφθάνουν άμεσα στο σημείο και να μεταφέρουν και τους δύο στο Νοσοκομείο του Βόλου, αφού από την ενέργειά του είχε τραυματιστεί και ο άντρας, ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνοδεία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στην Αστυνομικό Τμήμα, για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα Α’ βαθμού σε ποσοστό 30% στο πρόσωπο και στο σώμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μεταφορά της στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει