Σοκ: Τα μάγια του Βενιζέλου, προκάλεσαν την αδιαθεσία Σαμαρά!

ΑΡΘΡΟ του Νίκου Ζαχαριάδη

Στις φωτογραφίες από το συνέδριο, που δείχνουν τον Αντώνη Σαμαρά, εμφανώς καταβεβλημένο να κινείται προς τη θέση του, διακρίνεται καθαρά στο βάθος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλυμμένος με μαύρη κουκούλα και με μια κούκλα βουντού στο χέρι!

Κι όμως, όπως αποκαλύπτει η ομάδα Αλήθειας της Συγγρού, που πέρασε όλη τη νύχτα μελετώντας τις φωτογραφίες από το συνέδριο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι μόνο ήταν παρών στο Ταε Κβο Ντο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, αλλά πιθανότατα ευθύνεται και για την αδιαθεσία του!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται καθαρότατα στην εικόνα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκοταν σχεδόν κρυμμένος στο πλάι της σκηνής, μέσα στο σκοτάδι – με μια διακριτικότητα δηλαδή που δεν συνηθίζει.

Επιπλέον, στο χέρι του (βλ. φωτο), κρατούσε ένα παράξενο αντικείμενο, που θύμιζε πλεκτή κούκλα και στην οποία ήταν μπηγμένες καρφίτσες, σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι τελετάρχες της Μαύρης Μαγείας!

Η αποκάλυψη αυτή, αναμένεται όπως είναι φυσικό, να θέσει σε κίνδυνο την κυβέρνηση συνεργασίας, αφού καταργεί την προγραμματική συμφωνία μεταξύ τους – δεδομένου ότι πουθενά δεν αναφέρεται η χρήση Βουντού.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και αρκέστηκε να δηλώσει ότι την ώρα της αδιαθεσίας του Αντώνη Σαμαρά βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε πρόβες απονομής παρασήμου στον εαυτό του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή – Protagon.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει