Σοφιανός: «Άκυρο ή αποχή στον β’ γύρο της Αθήνας»


Να επιλέξουν το άκυρο ή την αποχή κάλεσε ο Νίκος Σοφιανός τους ψηφοφόρους στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρθηκε αρχικά στην άνοδο των ποσοστών του συνδυασμού του, που δίνουν μεγαλύτερη δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. «Για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών κόντρα στα κέρδη των λίγων», όπως είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τόνισε:

«Διαβεβαιώνουμε τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ότι θα δώσουμε μαζί το επόμενο διάστημα τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Στην Αθήνα κρίθηκε ο δεύτερος γύρος, η δεύτερη θέση, σε λιγότερο από 1,5 μονάδα. Δυστυχώς δεν θα είμαστε εμείς απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη. Θα βρεθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο συνδυασμός του οποίου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε την πλειοψηφία που δεν είχε ο κ. Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να στηρίξει τις επιλογές που ακολούθησε με τα έργα, τα οποία δουλεύουν για τα συμφέροντα των λίγων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε: «Άρα η στάση των Αθηναίων απέναντι σε αυτό τον δεύτερο γύρο, είναι το άκυρο και η αποχή, να μην γίνουν συνένοχοι σε έργα που έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα και θα δούμε και στο επόμενο».Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει