Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος που χτύπησε τον βουλευτή Χ. Μαγκούφη

Εκλεγμένο στέλεχος της Νομαρχιακής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων ήταν ο άνθρωπος ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε χθες στα Τρίκαλα τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη.

Ωστόσο, όπως γράφει το Trikalanews.gr, ο νεαρός που επιτέθηκε χθες στον βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ούτε … «Συριζαίος», ούτε «Χρυσαυγίτης», ούτε «Δεν Πληρώνω», όπως δήλωνε χθες το βράδυ στα τηλεοπτικά δελτία των Αθηνών ο Χρήστος Μαγκούφης.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο κ. Μαγκούφης απέκρυψε ότι ο νεαρός, είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα. Στο προφίλ του στο facebook μάλιστα έχει αναρτήσει φωτογραφίες από διάφορες κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δαλαμάγκα και ο οποίος δήλωσε στο trikalanews.gr ότι «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου! Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται! Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

Πάντως, ο κ. Μαγκούφης μιλώντας στο ALTER παραδέχθηκε ότι πρόκειται για πολίτη ο οποίος στο παρελθόν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ- όπως είπε- δεν ήταν στέλεχος του πολιτικού του γραφείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει