Στίβος: Στο Diamond League του Ραμπάτ η Τζένγκο
Στο Diamond League του Ραμπάτ θα αγωνιστεί την Κυριακή (25/5, 21:00) η Ελίνα Τζένγκο. Η Ελληνίδα ακοντίστρια μετράει ήδη δύο νίκες στη φετινή σειρά αγώνων και πηγαίνει με στόχο μία τρίτη επιτυχία στο Μαρόκο, όπου θα έχει να αντιμετωπίσει -μεταξύ άλλων- την αθλήτρια με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο (67,22μ.), τη Σέρβα Αντριάνα Βιλάγκος. Η Τζένγκο έχει ρίξει φέτος 64,90μ., στο Diamond League της Σανγκάης, και δείχνει να σταθεροποιείται σε μεγάλες βολές.
Σε έναν δυνατό αγώνα θα πάρει μέρος το Σάββατο (24/5) ο Χρήστος Φραντζεσκάκης. Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ και θα τεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Ουκρανός Μιχάιλο Κόχαν, ο Ούγγρος Μπενς Χάλαζ και ο Πολωνός Πάβελ Φάιντεκ. Ο Φραντζεσκάκης έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 76,08 μέτρα.
Μια ακόμη αθλήτρια των ρίψεων θα αγωνιστεί το Σάββατο (24/5) σε αγώνα στο εξωτερικό. Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου βρίσκεται στη Γερμανία και θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Χάλε. Φετινό ρεκόρ για την πρωταθλήτρια της δισκοβολίας είναι στα 57,32μ. από τις 16 Μαρτίου.
Η Ντενίσα Μπάλλα θα είναι η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ., που θα γίνει στην πόλη Πασέ της Γαλλίας, ενώ σε μίτινγκ που θα γίνει στις Βρυξέλλες θα αγωνιστούν αρκετοί Έλληνες αθλητές το ερχόμενο διήμερο, με τις συμμετοχές της Λάουρα Ζενέγια και του Δημήτρη Λεβαντίνου στα 400μ. εμπόδια να ξεχωρίζουν.