Στα 20 εκατ. οι χρήστες του Google+

Η ανάπτυξη του Google+ συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών comScore υπάρχουν ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andrew Lipsman της comScore, «είναι η πρώτη φορά που μια υπηρεσία φτάνει τα 20 εκ. μέλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά της, η Google δε σχολίασε τις ανακοινώσεις της comScore, λέγοντας ότι είναι στην πολιτική της εταιρείας να μη σχολιάζει τα στοιχεία τρίτων φορέων. Οι ανακοινώσεις της comScore έρχονται ελάχιστες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Larry Page, ο οποίος είπε πριν από μία εβδομάδα ότι το Google+ έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι διαμοιράζονται πάνω από ένα δισ. items την ημέρα.

Βέβαια, το Google+ είναι στην πραγματικότητα ένας νάνος μπροστά στο Facebook, το οποίο αριθμεί πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες, με τους μισούς από αυτούς να κάνουν login σε καθημερινή βάση. Η Google, πάντως, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η νέα της υπηρεσία θα τα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες απόπειρες (Orkut, Buzz) στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει