Στα $37,2 δισ. τα έσοδα παγκοσμίως για το οικονομικό έτος 2020


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 11:41

Συνολικά έσοδα $37,2 δισ. ανακοίνωσε η ΕΥ για το οικονομικό έτος που έληξε τον  Ιούνιο του 2020 (ΟΕ20), καταγράφοντας αύξηση 4,1%, παρά τις παγκόσμιες οικονομικές  επιπτώσεις του COVID-19. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο παγκόσμιος οργανισμός της EY  σημείωσε μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 7,7%.

Η στρατηγική Nextwave και η φιλοδοξία της EY: δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για  όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη

Η στρατηγική NextWave, η οποία ξεκίνησε να υλοποιείται το ΟΕ20, επεκτείνει τον σκοπό της EY για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου και θέτει μία σαφή φιλοδοξία: τη  δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Οι επιδράσεις της  στρατηγικής NextWave θα μετρηθούν χρησιμοποιώντας το πλαίσιο μακροπρόθεσμης αξίας της EY, το οποίο βασίζεται σε τέσσερις διαστάσεις της αξίας: την ανθρώπινη αξία, την αξία  καταναλωτή / πελάτη, την κοινωνική αξία και την οικονομική αξία.

Η ΕΥ συνεχίζει να παίζει ενεργό ρόλο στην προώθηση της δημιουργίας μακροπρόθεσμης  αξίας. Το ΟΕ20, η EY παγκοσμίως, συνέβαλε σε μια κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε με  πρωτοβουλία του Διεθνούς Επιχειρηματικού Συμβουλίου (IBC) του Παγκόσμιου Οικονομικού  Φόρουμ (WEF), στο πλαίσιο του οποίου, 120 Διευθύνοντες Σύμβουλοι των μεγαλύτερων  εταιρειών του κόσμου, συμφώνησαν σε ένα βασικό σύνολο μετρήσεων, με στόχο την  τυποποίηση των γνωστοποιήσεων σχετικά με τις επιδόσεις των εταιρειών σε ζητήματα  περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης (ESG) και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 11:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει