Στα 397 άτομα οι ανάγκες της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε προσωπικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις ανάγκες της σε ανθρώπινο δυναμικό απέστειλε εγγράφως η Περιφέρεια Θεσσαλίας απαντώντας σε σχετικό έγγραφο αίτημα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι ανάγκες της περιφέρειας Θεσσαλίας ανέρχονται σε 397 άτομα συμπεριλαμβάνοντας όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Ο συγκεκριμένος αριθμός, προέκυψε από έναν συνολικό σχεδιασμό όλων των διευθύνσεων της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αγοραστού: «απαντώντας στο έγγραφο του υπουργείου για να δούμε τις άμεσες ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, η περιφέρεια Θεσσαλίας έστειλε έγγραφο στο οποίο καταγράφονται οι ανάγκες της που ανέρχονται σε 397 άτομα υποχρεωτικής, δημόσιας, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Είναι οι ανάγκες που προέκυψαν μέσα από έναν συνολικό σχεδιασμό των διευθύνσεων της περιφέρειας Θεσσαλίας και έρχονται να καλύψουν κενά συνταξιοδοτήσεων, ώστε να λειτουργήσει η περιφέρεια αποδοτικότερα, δίνοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί ο πολίτης.

Βέβαια, εκτός από άμεσες προσλήψεις είπαμε ότι τα ίδια άτομα τα χρειαζόμαστε και από τις επαναπροσλήψεις που θα γίνουν από το υπουργείο. Περιμένουμε κι έναν μικρό αριθμό ατόμων από ανθρώπους που είχαν πετύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κι ακόμη δεν έχουν προσληφθεί. Έχουμε συμπεριλάβει και αυτή την παράμετρο στους σχεδιασμούς μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει