Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί-  Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο,  Σταϊκούρα και ΤσίπραΔιήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Ο επίτροπος έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Σο πρόγραμμα των συναντήσεων του έχει συμπεριλάβει συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την Φώφη Γεννηματά.

Το πρόγραμμα του Μοσκοβισί στην Αθήνα

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 22:15, θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, θα συμμετέχει στον «Διάλογο με τους Πολίτες» στην «Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά». Ακολουθεί η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13:00 (θα ακολουθήσουν δηλώσεις). Στις 14:00 συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις με Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επίσης, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 06:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει