Στην Αλόννησο κατέληξε η περιδεία του Πάνου Καμμένου στην Μαγνησία (Video + Photos)

Μετά τη Γλώσσα Σκοπέλου, πέρασε στην Αλόννησο, όπου επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, το Δημαρχείο και τον Πυροσβεστικό Σταθμό

Αφού πρώτα επισκέφθηκε τη Χώρα και τη Γλώσσα της Σκοπέλου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετέβη στην Αλόννησο, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Μαγνησία.

Ο κ. Καμμένος, όπως και στην Σκόπελο, επίσκεφθηκε το Λιμεναρχείο και το Δημαρχείο του νησιού, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τον Λιμενάρχη και τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη αλλά και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε και τον πυροσβεστικό σταθμό.

2.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ.jpg

Ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έκανε την εξής δήλωση:

“Την ίδια ώρα που αποδεικνύεται πλέον από τους πρωταγωνιστές που μας έβαλαν στο μνημόνιο ότι όλο αυτό έγινε προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας από τη Φινλανδία θέλει να παραδώσει και τον ελληνικό ορυκτό πλούτο στη λεγόμενη ευρωπαϊκή οικογένεια. Εδώ γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα, ποιος θα προφυλάξει τα ελληνικά σύνορα; Η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή άμυνα; Η άποψή μας και η ξεκάθαρη θέση μας είναι να σταματήσει τώρα το ξεπούλημα της χώρας, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και το ξεπούλημα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής περιουσίας, της δημόσιας και της ιδιωτικής, να φύγουν η ξένη τρόικα και οι υπάλληλοί της, της κυβέρνησης.

Σχετικά με την επίσκεψη στη Μαγνησία, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα και την κ. Χρυσοβελώνη, τη βουλευτή μας της Μαγνησίας, που πραγματοποιήσαμε την υπόσχεσή μας να επισκεφθούμε τον Αλμυρό, τη Σκόπελο, τη Γλώσσα και την Αλόννησο, τα νησιά τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν στεριά, χωρίς να απολαμβάνουν τα προνόμια της νησιωτικότητας που προβλέπει το άρθρο 101 του Συντάγματος, νησιά τα οποία έχουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της απουσίας του κράτους – δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει γιατρός στο αγροτικό ιατρείο της Γλώσσας – νησιά τα οποία αποτελούν το κόσμημα της Ελλάδας για τον ελληνικό τουρισμό, με τους πολίτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα είμαστε απόντες από τα νησιά, θα είμαστε παρόντες και στη Σκιάθο και στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, όπως και σε όλα τα νησιά της Ελλάδας, του Αιγαίου και της Ιονίου Πελάγους”

3.ΓΛΩΣΣΑ.jpg

Στην Σκόπελο

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκε στο Λιμεναρχείο Σκοπέλου, όπου είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη, τους Αξιωματικούς αλλά και το προσωπικό του και ακολούθως στο Δημαρχείο του νησιού.

φωτογραφία.JPG

Κατά την επίσκεψή του στο Δημάρχειο, συναντήθηκε, τόσο με τον Δήμαρχο Γιώργου Μιχελή και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και με εκπροσώπους φορέων, όπως η Ένωση Ξενοδόχων κ.α., ακούγοντας προσεκτικά και καταγράφοντας τα προβλήματά τους.

1.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.JPG

Στον Αλμυρό

Νωρίτερα την Παρασκευή, ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Αλμυρό, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, καθώς και με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, ενώ επισκέφθηκε την αγορά της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

image(195).jpg

image(194).jpg

Στο Νοσοκομείο του Βόλου

Αμέσως μετά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Βόλου όπου μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

image(196).jpg

Δηλώσεις για το Νοσοκομείο

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, αναφερθείς στο Νοσοκομείο του Βόλου, δήλωσε: “Στα πλαίσια της επίσκεψης στο Nομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα στον Αλμυρό, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, με τη Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τους Πολιτευτές της Μαγνησίας και τη Συντονιστική Επιτροπή της Θεσσαλίας, βρισκόμαστε εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου, ένα νοσοκομείο το οποίο έχει χτισθεί πρόσφατα, ένα σύγχρονο νοσοκομείο που καλύπτει τις ανάγκες του Νομού αλλά και των νησιών. Ένα νοσοκομείο, όμως, που δεν έχει γιατρούς, ένα νοσοκομείο για το οποίο αρνείται ο υπουργός και οι υφυπουργοί Υγείας να δεχθούν τους τοπικούς βουλευτές όλων των κομμάτων για να καταθέσουν το αίτημα, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που έχει ο τοπικός πληθυσμός σε θέματα υγείας.

Δεκαοκτώ επικουρικοί γιατροί χρειάζονται για να μπορέσει να λειτουργήσει στο μίνιμουμ το νοσοκομείο. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση κρύβεται, όπως κρύβεται για τα θέματα της δημόσιας υγείας σε όλη την Ελλάδα. Την ώρα αυτή που εμείς είμαστε εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου, οι κάτοικοι της Λήμνου και της Ικαρίας βρίσκονται στο υπουργείο και αντιστέκονται στο κλείσιμο των νοσοκομείων. Η πολιτική της τρόικας θα οδηγήσει στο κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων, δηλαδή στην αφαίρεση του δικαιώματος του Έλληνα πολίτη να έχει δωρεάν Υγεία. Η Υγεία και η Παιδεία είναι από εκείνα τα αγαθά που δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Θα παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τους πολίτες, για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, την πολιτική που επιβάλλει η ξένη τρόικα στους Έλληνες υποτακτικούς της”.

Για την απόρρητη έκθεση του Δ.Ν.Τ.

Ο κ. Καμμένος, σχολιάζοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητα σχετικά με την απόρρητη έκθεση του Δ.Ν.Τ., δήλωσε: “Δεν είναι μια δήλωση βόμβα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επίτηδες έκανε τη λάθος πολιτική αυτής της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πρώτο μνημόνιο έγινε με συνεργούς το Γιώργο Παπανδρέου, το ΛΑΟΣ και τους συνεργούς της πρώτης κυβέρνησης, προκειμένου να γλιτώσουν τα χρήματά τους οι ευρωπαϊκές τράπεζες. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου, μετακύλησαν τα ελληνικά ομόλογα και τα τοποθέτησαν στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, πήραν τα χρήματα από τους Έλληνες συνταξιούχους προκειμένου να προχωρήσουν στο πρώτο PSI. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα έγκλημα, για το οποίο πρέπει να απολογηθεί και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο κ. Προβόπουλος, ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά και εν συνεχεία αυτοί που συνεχίζουν το έγκλημα, η τρικομματική κυβέρνηση. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν επιτελέσει το ίδιο ακριβώς έγκλημα με αυτό που έγινε στο πρώτο μνημόνιο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πάμε σε ένα τρίτο μνημόνιο. Όπως βλέπετε οι τροϊκανοί αλλάζουν απλώς τους υπαλλήλους τους. Στην αρχή χρησιμοποίησαν τον Παπανδρέου, εν συνεχεία έβαλαν τον κ. Παπαδήμο, μετά διόρισαν τον κ. Σαμαρά και τώρα προχωρούν σε ένα τρίτο μνημόνιο, σε μια τρίτη δανειακή σύμβαση και πιθανώς με έναν άλλον υπάλληλο πρωθυπουργό.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι το έγκλημα το οποίο έχει διαπραχθεί σε βάρος του ελληνικού λαού έχει μια λύση: Την ένωση των Ελλήνων, την αποπομπή της ξένης τρόικας, τη διαγραφή του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους και μια εθνική πολιτική, η οποία θα μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε καταθέσει ακριβώς το πως πρέπει να γίνει αυτό. Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε το θέμα της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, της διαγραφής του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους, δεν θα διαγράψουμε αυτά τα ποσά που θέλουν για να βοηθήσουμε τους τραπεζίτες. Θα πληρώσουν για το έγκλημα που έκαναν στην χώρα μας, θα επιστρέψουν τα χρήματα στους συνταξιούχους, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια και στους οργανισμούς, στα μετοχικά ταμεία και θα προχωρήσουμε στο αύριο με συνεταίρους και με συμμάχους εκείνους που δεν εκμεταλλεύονται την πατρίδα μας προκειμένου να τη ληστέψουν, όπως έκαναν οι Γερμανοί επικυρίαρχοι και ιδίως η κυβέρνηση Μέρκελ-Σόιμπλε, αλλά με εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν να περάσουμε στην άλλη μέρα, να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο και να επαναφέρουμε στον ελληνικό λαό τα συνταγματικά αγαθά, τα οποία είναι κατοχυρωμένα”.

Για την παραπομπή Παπακωνσταντίνου

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερθείς στην παραπομπή Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: “Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την περίπτωση του Τσοχατζόπουλου. Ο Τσοχατζόπουλος καλώς βρίσκεται στη φυλακή και εγώ είμαι ένας από εκείνους που τον έστειλαν στη φυλακή. Ο κ. Τσοχατζόπουλος υπέγραψε από κοινού με την κυβέρνηση Σημίτη, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου ως υπουργό Εξωτερικών στο ΚΥΣΕΑ. Το ίδιο γίνεται και με τον Παπακωνσταντίνου. Ο Παπακωνσταντίνου βεβαίως και έχει διαπράξει εγκλήματα, αλλά ο Παπακωνσταντίνου ήταν απλώς ένα στέλεχος της συμμορίας, με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου, που λήστεψαν τον ελληνικό λαό. Θα πρέπει να πληρώσουν όλοι μαζί και να επιστρέψουν τα χρήματα, τα οποία έχουν ληστέψει από τους Έλληνες πολίτες και τα όνειρα των παιδιών μας.

Θεωρώ ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει τη λαϊκή εντολή, η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί κατά παράβαση του Συντάγματος και κατά παράβαση των αρχών της δημοκρατίας. Θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο εκλογές και απομάκρυνση των υπαλλήλων της τρόικας”.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, έξω από το Νοσοκομείο του Βόλου, όπως καταγράφηκαν από την κάμερα του e-Volos.gr:


Μπορεί επίσης να σας αρέσει