Στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ν. Φορτούνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Φορτούνας Νικόλαος και οι Αντιδήμαρχοι κ.Νασιόπουλος Ευάγγελος και κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδης επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθεα Κολυνδρίνη προκειμένου να ενημερωθούν για το ΣΕΣ και τις προοπτικές που δημιουργούνται για το Δήμο Νοτίου Πηλίου με τη νέα προγραμματική περίοδο.

Η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε το Δήμαρχο σε σχέση με τους άξονες διάρθρωσης του προγράμματος με βασικότερους αυτούς που αναφέρονται στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία, το περιβάλλον, τις υποδομές υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και έργα προσπελασιμότητας.

Ενημερώσε πως οι Δήμοι θα πρέπει να λάβουν υπ΄όψη τους αφ΄ ενός τα δεδομένα του νέου προγράμματος και να ετοιμαστούν στοχευμένα και με ώριμες μελέτες, οι οποίες σημειωτέον δεν χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα.

“Το Αναπτυξιακό όραμα της Περιφέρειας είναι μια ισχυρή και καινοτόμος οικονομία με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσω της έξυπνης και βιώσιμης ανάπτυξης”.
Παρόντες ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοπάνας Αργύρης ο κ. Πανουής Αθανάσιος οικονομικός Σύμβουλος του Δημάρχου, ο κ. Κοντζηκλίδης Ευθύμιος Στέλεχος της Διαχειριστικής αρχής, ο κ. Φλαμπόυρης Κων Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. και Υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει