Στην Καλαμάτα για την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρ. ΠαυλόπουλοςΣτην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019, 23:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει