«Στηρίζουμε την ομάδα μας, προστατεύουμε την έδρα μας»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 16:51

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας υπενθυμίζει στον κόσμο της πως πρέπει να προστατεύσει την ομάδα για να μην κινδυνεύσει με τιμωρία η έδρα της εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, εν όψει του αγώνα με τη Βόννη.

Η σχετική ανακοίνωση:

H «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (04/03) τη Βόννη, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του BCL, στην έως τώρα κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς.

Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει, ότι παραμένει «εν ισχύ» ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας. Με απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του BCL, στις 24/01/20, η Ομάδα μας τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», με αναστολή έως και τις 19/12/2020, εξαιτίας μεμονωμένων περιστατικών κατά την αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οποιαδήποτε παρεκτροπή στην αναμέτρηση με Βόννη θα δρομολογήσει την άμεση εκτέλεσης της ποινής, στην εντός έδρας αναμέτρηση της φάσης των «8».

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Λέμε ΟΧΙ στη χρήση λέιζερ. ΟΧΙ στην ανάρτηση σημαιών ξένων χωρών. ΟΧΙ στην πυρπόληση συμβόλων. ΟΧΙ στη ρίψη αντικειμένων. ΟΧΙ σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίδρασης, που ενδέχεται να εκληφθεί ως υποτροπή και προκαλέσει ζημία στην Ομάδα μας. Δείχνουμε την ίδια αυτοσυγκράτηση, όπως και στην αναμέτρηση με Άνβιλ.

Στηρίζουμε την Ομάδα μας – Προστατεύουμε την έδρα μας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 16:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει