Στη δημοσιότητα βίντεο όπου υποφέρει από τους πόνους μετά την δηλητηρίαση


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 12:25

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική, με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Ο Ναβάλνι ταξίδευε προς τη Μόσχα όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να σφαδάζει από τους πόνους. Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στο Ομσκ προκειμένου ο δικηγόρος και μεγάλος επικριτής του Βλαντιμίρ Πούτιν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ρωσία: Δεν είναι βέβαιο ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

«Είναι σε αναπνευστήρα, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Δεν είναι σίγουρο ότι είναι δηλητηρίαση, αλλά αποτελεί και αυτή μία εκδοχή. Σήμερα θα ξέρουμε» είπε ο Ανατόλι Καλιντσένκο, ένας εκ των γιατρών του νοσοκομείου που έχει μεταφερθεί.

Ο Ανατόλι Καλιντσένκο, γιατρός του νοσοκομείου αυτού στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας, έκανε τη δήλωση αυτή μετά τις δηλώσεις που έκανε η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις, σύμφωνα με την οποία ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου βρίσκεται σε κώμα αφού κατανάλωσε ένα φλιτζάνι τσάι, στο οποίο, όπως είπε, πιστεύει ότι είχαν ρίξει δηλητήριο.

Ο Καλιντσένκο σημείωσε ότι η «δηλητηρίαση από φυσικά αίτια» είναι μια από τις διάφορες διαγνώσεις που εξετάζονται, αλλά οι εξετάσεις συνεχίζονται, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Δείτε το βίντεο της βρετανικής Sun: 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 12:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει