Στη δημοσιότητα το όνομα του 29χρονου που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και οι λογαριασμοί «προφίλ» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΤΣΟΥΚΑΛΗ Δημήτριο του Χρήστου και της Αμαλίας, που γεννήθηκε στις 11.01.1985 στο Βόλο Μαγνησίας.

Οι λογαριασμοί «προφίλ», που προέκυψε ότι έχει δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έχουν τα ψευδώνυμα: «Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας», «JACK MADBOY».

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων από δράστη, που έδρασε κατά συνήθεια με την ειδικότερη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2013 έως και τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την οριστική εκδίκαση της σε βάρος του κατηγορίας, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του, την διακρίβωση στοιχείων και άλλων ανηλίκων κοριτσιών, πέραν των θυμάτων, που έχουν ήδη εξευρεθεί, την προστασία των θυμάτων του, της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της ερευνώμενης κακουργηματικής δράσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210-76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει