Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “HOLIDAY & SPA EXPO” στη Σόφια η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “HOLIDAY & SPA EXPO” που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2015 στη Σόφια της Βουλγαρίας, συμμετείχε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με δικό της περίπτερο. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν εκθέτες από τουλάχιστον 20 χώρες και η Περιφέρεια Θεσσαλίας απέσπασε θετικότατα σχόλια για την συμμετοχή της.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε διανομή τουριστικού υλικού και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας. Στόχος της Περιφέρειας είναι να διατηρήσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει κατά τη φετινή τουριστική περίοδο στην περιοχή μας ακόμα περισσότερους τουρίστες από τη Βουλγαρία.

unnamed.jpg

Παράλληλα, διατέθηκε λεωφορείο με το οποίο μετακινήθηκαν, πέραν των μελών της αποστολής και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη τη Θεσσαλία. Η συμμετοχή τους ήταν σημαντική και δημιουργική αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με tour operators περιοχών της Βουλγαρίας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Θεσσαλία και τις τουριστικές δυνατότητες που παρέχει, καθώς η Ελλάδα είναι ανέκαθεν για εκείνους ένας κοντινός και αγαπημένος περιορισμός.

2.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερό μας επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σόφια κος Στωίδης Δημοσθένης. Η Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προώθηση θεσσαλικού τουριστικού υλικού.

Την αποστολή πλαισίωσαν επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων απ’ όλη τη Θεσσαλία και από πλευράς Περιφέρειας παρευρέθηκαν, ο διευθυντής Ανάπτυξης της Π.Ε. Λάρισας κ. Ξενοφών Αναστασιάδης και το στέλεχος της Π.Ε. Λάρισας κα. Γκέτσιου Αικατερίνη.

1.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει