Στη Διεθνή τουριστική έκθεση της Βουλγαρίας η Ελλάδα και ο Κ. Χαλέβας

Στη Διεθνή τουριστική έκθεση, Holiday & SPA EXPO, που θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2013 στη Σόφια της Βουλγαρίας, θα δώσει το παρών το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τουρισμού (ECTN), την προεδρία του οποίου έχει η Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, κ. Κωνσταντίνος Χαλέβας, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, με σκοπό την διάδοση του ECTN, καθώς το Holiday and Spa Expo είναι ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα στον τομέα του Τουρισμού.

Η έκθεση έχει στόχο την προβολή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων από διάφορες εταιρίες, που είναι άμεσα συνυφασμένες με τον τουρισμό, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τις παροχές της εκάστοτε περιοχής που παίρνει μέρος.

Επιπλέον, το Holiday and Spa Expo, πραγματεύεται καινοτόμες τεχνικές και ιδέες, οι οποίες σχετίζονται με τον Τουρισμό. Εκτός αυτού, θα υπάρξει διασταύρωση των ιδεών μεταξύ των επισκεπτών και των εκθετών με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση των επιχειρηματικών σχέσεων και συναλλαγών.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίσης διάσκεψη στρογγυλής τραπέζης και συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα ώστε να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις πολιτικές και τους κανονισμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει