Στη κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο ο Γ. Κύρτσος

Ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο Ευρωβουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στα πλαίσια της περιοδείας τους στις περιοχές της Μαγνησίας επισκέφθηκαν προχθές Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τα χωριά του Ανατολικού Πηλίου, τον Κισσό, το Ανήλιο, τη Μακρυρράχη, το Πουρί και κατέληξαν στη Ζαγορά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν επαφές με φορείς και πολίτες. Συζητήθηκαν πληθώρα θέματα με έμφαση στο αγροτικά και φορολογικά προβλήματα, που απασχολούν έντονα τους κατοίκους της περιοχής. Ιδιαίτερα ανήσυχοι ήταν οι παραγωγοί που δεν είναι μέλη του Συνεταιρισμού, οι οποίοι λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης αναγκάζονται να πουλήσουν τα μήλα τους έως και 0,35 € το κιλό, όταν η περυσινή αντίστοιχη τιμή ανέρχονταν στα 0,60 € το κιλό. Παράλληλα εκτέθηκαν τα ζητήματα του οδικού δικτύου των χωριών, κυρίως της Ζαγοράς, της αδειοδότησης των λιμανιών του Αγίου Ιωάννη και του Χορευτού και της αναγκαίας συντήρησης των υπαρχόντων υποδομών.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι Βουλευτές επισκέφθηκαν τα χωριά του Νοτίου Πηλίου, τις Αφέτες, τη Συκή, το Νεοχώρι, το Μετόχι, την Ξινόβρυση και το βράδυ παρευρέθηκαν σε συγκέντρωση στην Πλατεία της Αργαλαστής, όπου είχαν τη ευκαιρία μετά από συναντήσεις με κατοίκους των περιοχών, να ενημερωθούν τόσο για τα γενικά, όσο κυρίως για τα ειδικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές έθεσαν στους πολίτες το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι με μία μελλοντική κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, θα κατορθώσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει