Στη μέγγενη ερωτικού σκανδάλου Βρετανός υπουργός

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 13:17

Στη μέγγενη ερωτικού σκανδάλου Βρετανός υπουργός

Στον υπουργό Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, έχουν στραφεί σήμερα τα φώτα των βρετανικών ΜΜΕ, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο. 

Ειδικότερα, ο 42χρονος πολιτικός φέρεται να διατηρεί σχέση με τη σύμβουλό του και οι κάμερες ασφαλείας του υπουργείου τούς «έπιασαν» σε τρυφερές περιπτύξεις.

Οι βρετανικές εφημερίδες Sun και Daily Mail δημοσίευσαν φωτογραφίες του εδώ και 15 χρόνια παντρεμένου υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, και της επίσης παντρεμένης συμβούλου του, Τζίνα Κολαντάντζελο. Οι τρυφερές στιγμές -όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα- τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα εντός του υπουργείου και οι δυο τους φαίνονται να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με πάθος. 

Η 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αρχικά διορίστηκε στο Υπουργείο Υγείας σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενη μη εκτελεστική διευθύντρια, γεγονός που έχει ανοίξει μια συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της και τους χειρισμούς του Ματ Χάνκοκ. Σημειώνεται ότι πέρυσι οι Sunday Times είχαν υποστηρίξει ότι ο κ. Χάνκοκ δεν είχε δηλώσει ως όφειλε τον διορισμό της νέας του συμβούλου.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του υπουργού Υγείας σημειώνουν ότι ο κ. Χάνκοκ δεν έχει πρόθεση να σχολιάσει ζητήματα προσωπικής φύσης. Την ίδια απάντηση πάντως έδωσε και ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι οποιοσδήποτε διορισμός στον κρατικό μηχανισμό γίνεται υπό αυστηρό έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης. 

Με πληροφορίες από Sun και Daily Mail


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 13:55[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει