Στη Σκιάθο ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης Marwan Toubassi

Επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, δέχθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο την επίσκεψη του Πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα κ. Marwan Toubassi.

Ο κ. Toubassi εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη φυσική ομορφιά του νησιού και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τον τουρισμό όπως και για θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Πρεβεζάνος τόνισε πως είναι ανάγκη να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ευρωπαίους εταίρους ώστε να κυλήσει ομαλά η τουριστική περίοδος και να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας των επισκεπτών προς τη χώρα μας. Επίσης ο Δήμαρχος Σκιάθου επισήμανε ότι χρειάζεται μία δίκαιη λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς συνθήκες, για να υπάρξει η αναγκαία σταθερότητα στη περιοχή της Γάζας.

Από τη μεριά του ο κ. Toubassi ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα η χώρα μας τα οικονομικά προβλήματα και να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης, κάτι που είναι αναγκαίο και για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Σκιάθου και της Ελλάδας γενικότερα.

Λίγο πριν την αναχώρηση του κ. Toubassi, οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον Πρέσβη του Παλαιστινιακού Κράτους να δηλώνει ότι θα επισκεφτεί ξανά πολύ σύντομα τη Σκιάθο, αυτή τη φορά με την οικογένειά του. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαννίτσης Κωνσταντίνος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου κ. Βιολέττας Ελευθέριος.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Toubassi μετέβη στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη όπου και ξεναγήθηκε στο μουσείο από την κα Παπαγεωργίου Αθηνά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει