Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο ΖεφύριΤο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 58χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την κοπέλα υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της. Είπε πως δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με το βιασμό που του αποδίδεται αλλά και με κατοχή ή εμπορία ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επέμεινε πως η παλαιότερη υπόθεση βιασμού που τον βαρύνει, είναι ο λόγος στην πραγματικότητα και της νέας περιπέτειας του. Απαντώντας σε ερωτήσεις του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Τούς κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του, όπως είπε, αλλά κάποια στιγμή ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.


Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως συνελήφθη εξαιτίας της παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 12:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει