Στις ακροπολικές ειδικές διαδρομές το 10ο Φθινοπωρινό ράλλυ 2023


Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Αμέσως μετά το EKO Rally Acropolis οι φίλοι των αγώνων θα μπορούν να επιστρέψουν στα βουνά για να παρακολουθήσουν έναν ακόμη αγώνα ράλλυ που θα έχει τρείς γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές από το μεγάλο μας αγώνα του Π.Π.Ράλλυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 έως τις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας, λίγο έξω από την Ιτέα. Την ίδια ημέρα, στις 20:30, η Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας θα φορέσει τα γιορτινά της και θα φιλοξενήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα του myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, περιλαμβάνει τρεις αγαπημένες, ακροπολικές ειδικές διαδρομές! Τα πληρώματα θα εξέλθουν στις 09:00 από το Service Park που θα φιλοξενείται στη Μαρίνα της Ιτέας και θα κατευθυνθούν στις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» (10.04 km) και «Καρούτες» (20.58 km).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από το μεσημεριανό Service, οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν για το δεύτερο πέρασμα από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες». Power Stage του αγώνα είναι η Ειδική Διαδρομή «Άμφισσα», μήκους 14.28 km, η οποία θα ολοκληρώσει το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ.

Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.24. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Βασικός χορηγός είναι το myKTEO, ενώ τον αγώνα στηρίζει η Clevermedia. Στο πλευρό των οργανωτών βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος.Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει