Στις εκλογές θα συγκρουστούν οι προγραμματικές θέσεις«Στις εθνικές εκλογές δεν θα συγκρουστούν οι αριθμοί και τα ποσοστά των ευρωεκλογών», επισημαίνει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα και εξηγεί ότι «θα αντιπαρατεθούν ο προγραμματικός λόγος, οι προγραμματικές θέσεις. Οι δυνάμεις που θέλουν την κυβέρνηση στην υπηρεσία του λαού και οι δυνάμεις που τη βλέπουν ως λάφυρο στην υπηρεσία των λίγων».

Προσθέτει ότι στην αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων ενόψει των εθνικών εκλογών «θα συγκριθούν προγράμματα και πεπραγμένα», τονίζοντας ότι «όσο κι αν η ΝΔ έχει φορέσει το προεκλογικό της προσωπείο, και εμείς θυμόμαστε τι έκανε και ο λαός δεν ξεχνά».

Η κ. Γεροβασίλη κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κρυφή ατζέντα επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «υπόσχεται μείωση φόρων και ήδη έχει πει ότι θα προκύψει από το “μαχαίρι” στις δαπάνες του κράτους, αλλά αποκρύπτει ότι οι δαπάνες του κράτους αφορούν σε μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για τα σχολεία και τα νοσοκομεία, επιδόματα που δίνονται ακόμα και σε τμήμα της μεσαίας τάξης, για την οποία δήθεν κόπτεται».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον «εάν μετά την αποχώρηση Βενιζέλου θα αποχωρήσει και το Κίνημα Αλλαγής από τη γραμμή Βενιζέλου».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019, 12:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει