Στις ΗΠΑ ο Δημ. Αβραμόπουλος για μεταναστευτικό και ασφάλειαΘέματα μετανάστευσης και ασφάλειας θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ. Στην Ουάσινγκτον, όπου βρίσκεται σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council) με θέμα τις παγκόσμιες προσκλήσεις στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας και το απόγευμα θα συναντηθεί  με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Εσωτερική Ασφάλεια της Γερουσίας, κ. Ρον Τζόνσον.

Αύριο, o κ. Αβραμόπουλος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το μεταναστευτικό και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κ. Αντόνιο Γκουτιέρες και με τη νέα Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, κα. Μαρια Φερνάντα Εσπινόζα Γκαρσές.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος ήταν εχθές η τιμώμενη προσωπικότητα στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την Επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας, στη Βοστώνη.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, 20:56

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει