Στις περιφερειακές εκλογές η «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία»Στις περιφερειακές εκλογές, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα κατέβει η κίνηση «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία», με επικεφαλής την νυν περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Οι γενικές αρχές, οι στόχοι, το όνομα και ο επικεφαλής του σχήματος τέθηκαν σε διαβούλευση σε εκδήλωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μετά από κάλεσμα της ομάδας πρωτοβουλίας αποτελούμενη από την κ. Χαραλαμπίδου και τον περιφερειακό σύμβουλο, Γιώργο Θεοδωρόπουλο.

Στην ομιλία της, η κ. Χαραλαμπίδου δήλωσε αντίθετη στις μνημονιακές πολιτικές, που υλοποιούνται, όπως είπε, τόσο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μίλησε για την ανάγκη «δημοκρατικής, προοδευτικής ανατροπής» και αντίστασης «στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν την κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας με τους πολίτες και τις συλλογικότητες με τις οποίες συμπαρατάχθηκε στις κινητοποιήσεις για προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας περιουσίας και της λαϊκής κατοικίας, βιώσιμη ανάπτυξη και υλοποίηση υποδομών

Υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές θα είναι και ο κ. Θεοδωρόπουλος, ενώ στην εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο ανακοινώθηκαν και άλλοι 22 υποψήφιοι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Φωτογραφία: voria.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 02:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει