Στις Σέρρες με τους θρύλους!Τέσσερις παγκόσμιοι πρωταθλητές, 23 παγκόσμιοι τίτλοι, μια μοναδική εμπειρία, ραντεβού στην πίστα των Σερρών 27-29 Σεπτεμβρίου!

Γνωρίστε από κοντά και οδηγήστε στην πίστα μαζί με τον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Giacomo Agostini, τους από τρεις φορές παγκόσμιους πρωταθλητές Freddie Spencer, Pier Paolo Bianchi και τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Carlos Lavado. Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες αναβατών και το ωράριο χρήσης της πίστας θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα!

Classics: Περιλαμβάνει όλες τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν πριν το 1986, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της χρονιάς.

Modern Era Fast: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε γρήγορους αναβάτες και αγωνιζόμενους.

Modern Era Intermediate: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε αναβάτες ενδιάμεσου οδηγικού επιπέδου.

Ducati Club: Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Ducati ανεξάρτητα με τη χρονολογία παραγωγής και το οδηγικό επίπεδο του αναβάτη.

Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα οδηγηθούν σε πίστα πρωτότυπες MotoGP μοτοσυκλέτες και πιο συγκεκριμένα οι CRT της ομάδας Avintia! Παράλληλα, κάποιοι λίγοι τυχεροί θα μπορέσουν να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία της συνοδήγησης στην πίστα ως συνεπιβάτες του Freddie Spencer. Tην προμήθεια σε ελαστικά έχει αναλάβει η Dunlop, που θα προσφέρει πώληση και πλήρη τεχνική κάλυψη για όλους τους συμμετέχοντες και καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Tην Παρασκευή το βράδυ στο χώρο της πίστας θα διοργανωθεί πάρτι για το καλωσόρισμα των παγκόσμιων πρωταθλητών, ενώ στον ίδιο χώρο θα διατίθενται μπλουζάκια, αναμνηστικά και βιβλία που παραπέμπουν στην ένδοξη δράση των θρύλων του MotoGP. Στο μεταξύ, μπορείτε να δείτε δύο ενδιαφέροντα σχετικά άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν, ένα με τον αναβάτη θρύλο Giacomo Agostini εδώ και ένα με τον “Fast Freddie” Spencer εδώ.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα Ουέλτς στο τηλ. 6987864303 ή στο mail [email protected]


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 09:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει