Στις 11 Σεπτεμβρίου το Filothei Women Gala


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 18:28

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Filothei Women Gala, ένα από τα κορυφαία μίτινγκ που διεξάγονται στην κατηγορία του στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διεθνής συνάντηση στίβου, που παραδοσιακά διεξάγεται την Άνοιξη, είχε αναβληθεί για το Φθινόπωρο. Το 21ο Filothei Women Gala θα φιλοξενηθεί και φέτος στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, «ο αγώνας θα γίνει με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας και ακολουθώντας τις υπουργικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων. Παρ’ όλα αυτά και στη φετινή διοργάνωση δε θα λείψουν οι πρωτοποριακές δράσεις.

Το αγωνιστικό μέρος αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως και οι εκπλήξεις, που ποτέ δε λείπουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ειδικά για φέτος, που η ανάγκη για στήριξη του κοινωνικού συνόλου είναι ακόμη μεγαλύτερη κι έτσι οι διοργανωτές προσανατολίζονται στη διεξαγωγή αγωνίσματος μέσα από το οποίο θα συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για δράσεις που έχουν να κάνουν με τον covid-19.

Οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο αγώνισμα, και τον τρόπο διεξαγωγής του, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Πολλές Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνιστούν, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο, ανάμεσα σε αυτούς και οι Βαλκανικοί Αγώνες Ανδρών-Γυναικών.

Το Filothei Women Gala διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 18:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει