Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές στην ΚΟΕΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 04:29

Για τις 28 Μαρτίου ορίστηκαν οι αρχαιρεσίες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Η εκλογική γενική συνέλευση συγκαλείται για τις 9 π.μ. (σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα), στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη.

Σε περίπτωση που οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν επιτρέψουν τη δια ζώσης σύγκληση της Γ.Σ., προβλέπεται η υλοποίησή της μέσω τηλεδιάσκεψης, την ίδια ημέρα (Κυριακή 28/3), με τις αρχαιρεσίες όμως να μεταφέρονται μία ημέρα αργότερα (Δευτέρα 29/3).

Στη σχετική πρόσκληση της ΚΟΕ προς τα σωματεία-μέλη της αναφέρεται επιπρόσθετα ότι «σε περίπτωση δε, μη διασφάλισης των απαραίτητων κανόνων της μυστικότητας της ψήφου, το Δ.Σ της ΚΟΕ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης, όταν οι υγειονομικές συνθήκες που θα καθορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές και υγειονομικές αρχές, το επιτρέπουν. Το Δ.Σ, τότε, θα ενημέρωσει σχετικά τα σωματεία – μέλη της ΚΟΕ, 15 ημέρες τουλάχιστον πριν την 28η Μαρτίου 2021».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 04:35Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει