Στον ανακριτή ο φερόμενος δεύτερος δράστης της δολοφονίας ΜακρήΤο κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δεύτερος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιαννη Μακρή, ο οποίος είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη.

Οι βουλγαρικές Αρχές παρέδωσαν τον 35χρονο στους Έλληνες αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης, αφού εις βάρος είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

 

 

 

Το ιστορικό

Οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι μετά τη δολοφονία, στις 31 Οκτωβρίου 2018, είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη στις 26 Ιουλίου 2019 στο Χάσκοβο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 2 Απριλίου, είχε συλληφθεί ο αδερφός του στη Γλυφάδα, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο αδέρφια σχεδίασαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα στη Βούλα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 35χρονος είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.

Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα και αφού άφησε τον εκτελεστή να περιμένει το θύμα του, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Πάντως και οι δυο συλληφθέντες δεν παραδέχονται την εμπλοκή τους στη δολοφονία και δεν αποκαλύπτουν ποιος ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία και πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019, 13:49

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει