Στον Βόλο αύριο ο Δημήτρης Στρατούλης

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 8μμ στο Δημαρχείο του Βόλου με θέμα: «Μπορούμε να βγούμε από τη σημερινή καταστροφή; Η ανάγκη για ένα Ενωτικό Μέτωπο της Αριστεράς με ριζοσπαστικό πρόγραμμα»

Ομιλητές:

§ Στρατούλης Δημήτρηςβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ β` Αθήνας

§ Παγιάτσος Αντρέας – Πρωτοβουλία των 1000/ «ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

§ Χήτας Λάμπρος – Πρωτοβουλία των 1000/ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Άνοιγμα & συντονισμός:

§ Θωμάς Κλημόπουλος – δημοτικός σύμβουλος Βόλου, παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας»

Δυο λόγια για την Πρωτοβουλία

Η «Πρωτοβουλία των 1000» συγκροτήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο στα τέλη του 2012 από αγωνιστές της αριστεράς που προέρχονται από διαφορετικούς κομματικούς χώρους, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ανένταχτοι αγωνιστές ενώ απευθύνει κάλεσμα και στο ΚΚΕ.

Σκοπός της «Πρωτοβουλίας των 1000» είναι η προώθηση της συνεργασίας της Αριστεράς, ο αγώνας για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή μέσα από την ανάδειξη μιας κυβέρνηση της Αριστεράς, στη βάση ενός τολμηρού – ριζοσπαστικού – σοσιαλιστικού προγράμματος σαν απαραίτητη προϋπόθεση για σταματήσει η σημερινή κοινωνική καταστροφή και να ανοίξει μια νέα ελπιδοφόρα σελίδα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Στα αυτό το πλαίσιο η «Πρωτοβουλία των 1000» προχωρά σε μια σειρά από ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας της συνάντηση και τη ειλικρινή και συντροφική συζήτηση του μεγαλύτερου δυνατού φάσματος της αριστεράς.. Η εκδήλωση που προγραμματίζουμε στο Βόλο εντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια.

«Πρωτοβουλία των 1000» για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου, για τη συμπαράταξη και ενότητα της Αριστεράς – protovoulia-metopo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει