Στον Μιχάλη Μιτζικό το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Βόλου

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στο e-Volos.gr

Την πληροφορία, που από το απόγευμα της Δευτέρας διέρρεε στα δημοσιογαφικά γραφεία της πόλης, ότι δηλαδή το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Βόλου έλαβε ο δικηγόρος Μιχάλης Μιτζικός, επιβεβαίωσε το βράδυ ο ίδιος σε ρεπόρτερ του e-Volos.gr.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση που το γραφείο Τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Βόλου εξέδωσε, σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του, για τη Δημαχία του Βόλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήσει στα Μ.Μ.Ε. της πόλης.

Ο Μιχάλης Μιτζικός είναι δικηγόρος, Master (LL.Μ.) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (Πανεπιστήμιο Λωζάννης), Master (LL.M.) Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο – Δίκαιο Πολέμου (Πανεπιστήμιο Γενεύης), Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών (Πανεπιστήμιο Αθηνών), τ. Βοηθός Καθηγητού στο Διεθνές Οικονομικό και Τραπεζικό Δίκαιο (Πανεπιστήμιο Λωζάννης) και υπηρέτησε στην Ελληνική Αντιπροσωπεία ενώπιον του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και στα Ηνωμένα Έθνη (2003-2004).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει