Στο Βόλο ο Φώτης Κουβέλης για τη Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας

Θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με επίσημο ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη, πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου στην Αγριά Βόλου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του κ. Κουβέλη, δεδομένης της προσπάθειας που καταβάλει σήμερα η Κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης της οικονομίας, και της επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων.

Της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, κατά την οποία θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και αναμένονται να παραβρεθούν, η Γεν. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, οι Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εκπρόσωποι των Νομών της Περιφέρειας Ευθύνης του Συνδέσμου στο εθνικό Κοινοβούλιο, οι επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, Πρόεδροι των Περιφερειακών Βιομηχανικών Οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των οικονομικών και παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, των Τραπεζών και των Στρατιωτικών Αρχών .

Το πρόγραμμα της συνέλευσης είναι:

19.30 – 19.45: Προσέλευση
19.45 – 19.50: Χαιρετισμός Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
19.50 – 19.55: Χαιρετισμός Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ, κ. Χάρη Κυριαζή
19.55 – 20.05: Ομιλία νέου Προέδρου Δ.Σ
20.05 – 20.15: Ομιλία νέου Προέδρου Ε.Ε.
20.15 – 20.45: Ομιλία Προέδρου Δημοκρατική Αριστεράς, κ. Φώτη Κουβέλη
20.45: Πέρας εργασιών – ΔΕΞΙΩΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας, πριν την Συνέλευση, στις 18.00 στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ (Ιωλκου 67), ο Φώτης Κουβέλης θα μιλήσει και θα συζητήσει με τα μέλη του κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

viewer.png

viewer2.png

Μπορεί επίσης να σας αρέσει