Στο καφέ «Το Παρεάκι», όπου εργάζονται νέοι στο φάσμα του αυτισμού, βρέθηκε ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 03:30

Το καφέ «Το Παρεάκι» στον Άγιο Δημήτριο, όπου εργάζονται συνάνθρωποί μας στο φάσμα του αυτισμού, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης για τον αυτισμό, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε με αυτή τη συμβολική επίσκεψη την ανάγκη να επενδύσουμε σε ισχυρές κοινωνικές δομές καθώς και καθολικά προγράμματα κοινωνικής, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ένταξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συζήτησε με την Σύλια και τον Δημήτρη, που εργάζονται τους τελευταίους μήνες στο «Παρεάκι», χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», δημιουργώντας ένα φιλόξενο στέκι για την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 03:30Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει