Στο Λουξεμβούργο διεξήχθη το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαικής Εταιρείας Μά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Στο Λουξεμβούργο διεξήχθη το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Νοσοκομείων με διεθνείς συμμετοχές και πληθώρα επιστημονικών εισηγήσεων, ανακοινώσεων και στρογγυλών τραπεζιών με θεματολογία που αναφέρεται στο management νοσοκομείων σε περιόδους κρίσεις.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν δύο εργασίες από ελληνικής πλευράς, από την οικονομολόγο υγείας κ.Λήδα Τζαχάνη, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας και τον κ. Χάρη Αποστολίδη διοικητικό διευθυντή του Γ.Ν.Λάρισας τα τελευταία χρόνια και νυν επικεφαλής της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η κ. Τζαχάνη παρουσίασε ένα τεκμηριωμένο πλαίσιο σύγχρονης διοικητικής αντίληψης σε νοσοκομείο, με έμφαση στο management σε περίοδο κρίσης.

Ο κ.Αποστολίδης παρουσίασε την ανάπτυξη θερινών εφημεριακών κέντων από το Γ.Ν. Λάρισας με έμφαση στην αναδιάταξη και τον εξορθολογισμό των υπαρχόντων υλικών και ανθρώπινων πόρων.

Οι ανακοινώσεις συνυπογράφονται από τον πρώην αν. διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας και νυν διοικητή του Γ.Ν. Βόλου κ. Κώστα Καραμπάτσα που ήταν παρών και στο συνέδριο και το διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ κ. Απόστολο Κομνό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει