Στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο κεφάλι ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της ΕλένηςΜε αιμορραγία στο κεφάλι μεταφέρθηκε από τις φυλακές Γρεβενών στο νοσοκομείο ο 21χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Συγγενικά άτομα του 21χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι ο ίδιος προσπάθησε να αυτοτραματιστεί. «Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 συγγενής του 21χρονου.

Όπως επισήμανε, «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ… τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ότι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 08:35

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει