Στο Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ ο ΣαββίδηςΟ Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε στο Βελιγράδι και πρόκειται να παρακολουθήσει τον αγώνα της Παρτιζάν με τη Ματάτιασπορ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Για την επίσκεψη του ηγέτη του ΠΑΟΚ μίλησε ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν Μίλος Βάζουρα:

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, για το κλαμπ, το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης μας έκανε την τιμή να βρεθεί εδώ. Η φιλία των δύο ομάδων είναι γνωστή εδώ και καιρό και είμαι χαρούμενος, που με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε την παράδοση και τις καλές σχέσεις που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, συζητήσαμε αρκετά πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και ιδέες, από το ενδεχόμενο ενός φιλικού αγώνα, μέχρι τη συνεργασία τον ομάδων και σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί κι αύριο εδώ και θα υποστηρίξει την Παρτιζάν στο παιχνίδι με τη Μαλάτιασπορ, ενώ εγώ από τη μεριά μου αλλά και όλος ο κόσμος της Παρτιζάν, ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ την επόμενη εβδομάδα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 23:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει