Στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία αρνήθηκαν να ανταποδώσουν τον χαιρετισμό του ΜητσοτάκηΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 19:15

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ 25, όπου οι παρευρισκόμενοι αρνήθηκαν να χαιρετίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έτυχε ανάλογης…υποδοχής και στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία όπου περιόδευσε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Περνώντας από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, με μία χαρακτηριστική κίνηση, στέλεχος του κόμματος έδιωξε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πήγε να χαιρετήσει διά χειραψίας.

 «Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε ε; Τα καινούργια είναι αυτά; (σ.σ.: κοιτάζοντας προεκλογικά φυλλάδια). Έχετε μείνει με το παλιό υλικό. Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό αλλά δεν πειράζει», είπε ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 19:19

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει