Στο σκοτάδι η πόλη Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα από πυρκαγιά σε υποσταθμόΠυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποσταθμό του δικτύου ηλεκτροδότησης βύθισε στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος της πόλης Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Πολιτεία Φλόριντα, το βράδυ της Τρίτης, δήλωσαν στελέχη της εταιρείας Florida Power & Light.

Η διακοπή καταγράφηκε ενώ η πόλη έχει υποδεχθεί πλήθη φοιτητών που συρρέουν στο Φορτ Λόντερντεϊλ και άλλες κοινότητες της νότιας Φλόριντα για διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των ανοιξιάτικων διακοπών τους, στις οποίες το αλκοόλ αφθονεί, όπως κάθε χρόνο.

Σχεδόν 32.000 σπίτια και επιχειρήσεις στην Κομητεία Μπράουαρντ έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της πυρκαγιάς, σύμφωνα με έναν χάρτη που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας που παρέχει την υπηρεσία, θυγατρικής της NextEra Energy.

Ο Κρις Μακγκράθ, εκπρόσωπος της εταιρείας, ανέφερε ότι η διακοπή πλήττει περίπου 22.000 πελάτες στην περιοχή της πόλης Φορτ Λόντερντεϊλ, βόρεια του Μαϊάμι. Κατά έναν δεύτερο εκπρόσωπό της, τον Σεμπάστιαν Μανρίκε, η ηλεκτροδότηση διακόπηκε στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης αυτής.

«Έχουμε ενημερωθεί για τη διακοπή της υπηρεσίας και μια πυρκαγιά σε υποσταθμό στο Φορτ Λόντερντεϊλ», είπε ο Μακγκράθ. «Συνεργεία δουλεύουν επιτόπου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης με ασφάλεια το ταχύτερο δυνατόν», διαβεβαίωσε.

Δεν έχει αναφερθεί κανείς τραυματισμός μέχρι στιγμής.

Ο αριθμός των πελατών που πλήττονται από τη διακοπή στην Κομητεία Μπράουαρντ μειώθηκε σε περίπου 21.300 μέσα σε μία ώρα αφότου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στον υποσταθμό.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, 05:49

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει