Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 16:41

H AEK κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός στόπερ και ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρό της είναι ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η Ένωση έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον 24χρονο, ύψους 1.90 διεθνή Ρουμάνο στόπερ της ρωσικής Ούφα.

Παρά το γεγονός πως ο Νεντελτσεάρου είναι βασικός στην ομάδα του και είχε συμμετοχή και στα δύο τελευταία ματς της Ρουμανίας για το Nations League, πηγές από την Ρωσία αναφέρουν κατηγορηματικά, πως είναι σε διαδικασία αποχώρησης από την Ούφα.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι θα έχει φύγει μέχρι το τέλος του μεταγραφικού «παράθυρου» και πως η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή δυνατά μέσα στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Ο Νεντελτσεάρου πήγε στην Ούφα στα μέσα της σεζόν 2017-2018, μετά από τέσσερις σεζόν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Είχε 10 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν και 26 και 20 στις δύο επόμενες αντίστοιχα. Ως τώρα έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, όλες ως βασικός. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Η ΑΕΚ μπήκε προετοιμασμένη στην αναζήτηση στόπερ και προφανώς ο Νεντελτσεάρου είναι μια από τις δύο-τρεις περιπτώσεις που ξεχώρισαν.

Από την Ρωσία υποστηρίζουν πως η Ένωση είναι αυτή τη στιγμή δυνατά στην υπόθεση για την απόκτηση του παίκτη.

Ωστόσο επειδή είμαστε στα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών, σίγουρα όλα είναι ανοιχτά για κάθε πιθανή περίπτωση που απασχόλησε ήδη ή μπορεί και να προκύψει από δω και πέρα για την Ένωση. Όμως ο Νεντελτσεάρου, είναι σίγουρα αυτή την στιγμή στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 17:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει