Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αργαλαστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο κόσμος της υπαίθρου στο Νότιο Πήλιο στηρίζει μαχητικά τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν από την Αργαλαστή, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού για τον δήμο Νοτίου Πηλίου που έγινε το περασμένο Σάββατο, οι δεκάδες αγρότες, νέοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που παρά τη δυνατή μπόρα γέμισαν το χώρο της συγκέντρωσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην περιφέρεια Θεσσαλίας Γιώργου Λούμα που στάθηκε στην πολιτική στην οποία άσκησαν οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές, βάζοντας πλάτη για να περάσουν οι πολιτικές αναδιάρθρωσης και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, σε αρκετές περιπτώσεις κάτω από τον μανδύα του δήθεν ανεξάρτητου, όπως κάνουν τώρα αρκετοί υποψήφιοι.

unnamed.jpg

Ακολούθως πήρε το λόγο η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά. Η Μαρία Γαβαλά στην ομιλία της παρουσίασε τις αιτίες της σημερινής οικονομικής κρίσης αλλά και την πρόταση του ΚΚΕ.

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα της επικείμενης εκλογικής μάχης υπογράμμισε ότι την δίνουμε ενιαία, ανάμεσα και σε όλες τις άλλες τις μάχες που δώσαμε και δίνουμε καθημερινά και ότι η ψήφος του λαού θα πρέπει να αποτελέσει σφαίρα ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική, την βαμμένη με τις θυσίες του λαού. Είναι ευκαιρία, τόνισε, να δείξει ο λαός με την ψήφο του ότι δεν τον έχουν στο χέρι. Ιδιαίτερα αναφορά έκανε σε όλους αυτούς τους υποψηφίους που κατεβαίνουν στις εκλογές ως δήθεν «ανεξάρτητοι», άγευστοι και δήθεν «άχρωμοι», που αν το ψάξει λίγο ο καθένας θα αντιληφθεί ότι όχι μόνο ανεξάρτητοι δεν είναι αλλά είναι βαθιά βουτηγμένοι στα κόμματα της Ε.Ε., της ανταγωνιστικότητας και της ανταποδοτικότητας υπέρ των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Στις 26 Μάη, πρόσθεσε, θα υπάρχει η ίδια δύσκολη ζωή όπως και σήμερα για τους ανέργους, τους εργαζόμενους, για τους αγρότες στους οποίους θα κόβονται οι επιδοτήσεις και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να συνεχίσουν να παράγουν. Όλοι οι άλλοι που ψήφισαν το Μάαστριχτ, δεν ήρθαν σήμερα να πουν κάτι «για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…», που έλεγαν τότε. Για τον λόγο αυτό η ψήφος στο ΚΚΕ και τους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, επισήμανε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, είναι η μόνη που δεν μπορούν να ελέγξουν και να την έχουν στο χέρι, διότι σηματοδοτεί ότι ο λαός καταλαβαίνει και γράφει στην σημαία του «ΠΑΛΕΥΩ». Με πείσμα λοιπόν ψηφίζουμε, στηρίζουμε το ΚΚΕ και στις 26 του Μάη πάλι εδώ θα είμαστε.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Νίκος Κατσαφούρης αφού αναφέρθηκε σε αδρές γραμμές στις θέσεις και τις προτάσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τον δήμο Νοτίου Πηλίου, παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Τόνισε δε ακόμη ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε κατανοητό σε όλους που είχαν ψηφίσει ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και το 2010 ότι η ψήφος τους έπιασε τόπο και πρόσθεσε ότι τώρα είναι η στιγμή της αντίστασης και ότι με ισχυρό ΚΚΕ παντού η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί προς όφελος του λαού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει