Συγκέντρωση τροφίμων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΚΕΔ) του Δήμου Βόλου που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και λειτουργεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου Αχιλ.Μπέου προκειμένου οι πολίτες να καταθέτουν παράπονα και υποδείξεις, γίνεται συγκέντρωση ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Ο νέος χώρος, που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Αγ.Νικολάου μεταξύ Ιάσονος και Δημητριάδος και στεγάζεται σε δημοτική ιδιοκτησία αξιοποιώντας πόρους και αποφεύγοντας έξοδα, λειτουργεί παράλληλα και ως σημείο συγκέντρωσης τροφίμων κυρίως για την ανακούφιση των απόρων που έχουν μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες ενταχθεί στους καταλόγους της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου.

Η συγκέντρωση ειδών σίτισης αφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας που είναι : γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, λάδι, μαρμελάδα, κονσέρβες, καφέδες, κατεψυγμένα ψάρια και κρέατα.

Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση και άλλων ειδών και συγκεκριμένα ένδυσης, υπόδησης και οικιακού εξοπλισμού.
Η συγκέντρωση όλων των ειδών γίνεται καθημερινά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΚΕΔ) Αγ.Νικολάου 7 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ενώ πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο 24210 37679.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει