Συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Σκιάθος”

Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Σκιάθος”, συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό το Σάββατο 13 Ιουνίου, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των συμπολιτών μας, παραλήφθησαν από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, αφού πρώτα έγινε η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, με προσφορά ευρείας κατανάλωσης και ειδικής αγωγής φαρμάκων, και υγειονομικού υλικού, όπως αναπηρική καρέκλα αλλά και μεγάλης ποσότητας γαζών προσφορά του φαρμακείου του κυρίου Ποθητού Ασβέστη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου για την άδεια πραγματοποίησης της δράσης στο χώρο του Κέντρου Υγείας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που από τη διοργάνωση τέτοιων δράσεων, πέρα του απτού αποτελέσματος περνάει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης των οικονομικά αδύναμων, μήνυμα εξαιρετικά επίκαιρο και αναγκαίο, στις μέρες μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει